Zwilling Professional "S" - Nůž na chléb 20 cm

 
 
  • 1 z 3

Kvalitní nůž na chléb s délkou čepele 20 cm přední německé značky  Zwilling J. A. Henckels z kolekce Professional "S".  Jeho klasický design černá rukojeť s třemi ocelovými nýty z něj udělají ozdobu každé kuchyně. Mrazem kalená ocel, nekompromisní kvalita, ergonomická rukojeť, dostatečná záštita pro dokonalé vyvážení nože a jemné ostří je to, co ocení každý kuchař. 

Dostupnost Momentálně nedostupné
2 590 Kč
Kód produktu 31026-201
Značka Zwilling
Kategorie Kuchyňské nože Zwilling
Záruka 2 roky
 

Představujeme Vám jedny z nejkvalitnějších nožů na trhu od společnosti Zwilling Professional “S“, tato řada je určena profesionálům, ale nejen jim, jsou vhodné pro každého, kdo to myslí s vařením opravdu vážně, a to bez ohledu na to, jde-li o profesionály či laiky. Důvodem proč je tato řada nožů od J.A.Henckels Zwilling tolik vyhledávána je nejen perfektní a dlouhotrvající ostrost, ale i kvalitní a důkladné zpracování. Nože jsou perfektně vyvážené, dobře padnou do ruky a záštita poskytuje nejen oporu prstů pro precizní a přesné krájení, ale slouží i k efektivní ochraně prstů. Tyto nože jsou oblíbené hlavně pro jejich nadčasový design a velmi ostré krájení.

Nože jsou vyrobeny z té nejkvalitnější nerezové oceli s optimálním poměrem chromu a uhlíku zaručuje ty nejlepší vlastnosti. Čepel je ukována z jednoho kusu oceli a nože jsou tvrzeny technologií Friodur®- jež spočívá v trvzení mrazem, nože se tak stávají tvrdší a odolnější a více odolávají korozi. Nože jsou vykovány z jediného kusu oceli technologií Sigmaforge s naprosto bechybnou geometrií. Vysokou kvalitu každého kusu zase zaručí kontrola laserem. Nadčasově elegantní linie těchto nožů rozhodně nejsou jedinou devizou. Předností těchto nožů je dokonalá ergonomie a dynamické krájení ladným kolébavým pohybem zápěstí. Zoubkované ostří pro snadné krájení chleba s tvrdou kůrkou i měkkého pečiva.

Díky tomu používání těchto nožů je pohodlné a především bezpečné. Unikátní klínovité ostří pro snadné a bezpečné krájení. Záštita (zesílená ocelová část nože mezi čepelí a rukojetí) slouží nejen k efektivní ochraně prstů, poskytuje zároveň pevnou oporu prstům a vyvažuje celý nůž, aby používání nožů bylo pohodlnější a především bezpečnější.

Vlastnosti:

  • rukojeť: nýtovaná plná střenka, černá syntetika se 3 nýty
  • čepel: mrazem tvrzená (Friodur® technologie), vykovaná z jediného kusu vysoce kvalitní oceli
  • ta nejvyšší kvalita nože je stvrzena podpisem Zdeňka Pohlreicha, jež je gravírováním vyveden na čepeli nože
  • délka čepele 20 cm
  • zoubkované ostří
  • tvrdost čepele cca 57 HRC Rockwellovy stupnice
  • doživotní záruka na výrobní vady čepele

Velikost nože Střední nůž
Barva Černá
Design Zwilling Professional “S“
Typ Nůž na pečivo
Země původu Německo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

ZWILLING J.A. Henckels
Německé město Solingen je už bezmála třista let synonymem prémiového nožířství, které nese jméno Zwilling J.A.Henckels. Kované nože ze speciální oceli, jejíž složení je přísně chráněným průmyslovým tajemstvím, zaručuje dokonalé vyvážení tvrdosti (čím tvrdší, tím je nůž ostřejší, ale současně náročnější na údržbu – snáze se tupí), pružnosti (příliš tvrdý nůž je náchylnější k mechanickému poškození, s příliš pružným se hůře krájí) a samozřejmě odolnosti vůči korozi.

Přidejte k tomu speciální technologie kování z jednoho kusu oceli Sigmaforge® a tvrzení oceli mrazem Firodur® a dostanete nože, které zůstanou dlouho ostré, netupí se, nelámou a výborně odolávají korozi. Ergonomická střenka je z odolných syntetických materiálů a její tvar zaručuje pohodlné a hlavně bezpečné krájení.

Zwilling J.A.Henckels nabízí několik produktových řad, mezi nimiž můžete vybrat podle designu, tvaru čepeli nebo prostě podle toho, jak vám padanou do ruky. Nebo byste raději měli ve své kuchyni nožířský klenot? Sáhněte po řadě „Twin 1731“ z té nejodolnější oceli, která díky svým vlastnostem mimo jiné slouží v ložiscích raketoplánů.

Máte raději nerez nebo preferujete nepřilnavý povrch? U nádobí Zwilling najdete všechno. Řady z nejkvalitnější nerezové oceli 18/10 nepostrádají sendvičové dno pro vynikající vedení i uchování tepla a jsou ještě dál. Mnohem dál. Osvědčenou kombinaci hygienicky dokonalé oceli a špičkových termoakumulačních vlastností hliníku nechávají rozehrát v nejmodernějších materiálech, které se neomezují jen na dno, ale na celou plochu nádoby. Takový sendvič pak má tři nebo pět vrstev pracujících v dokonalé symbióze, která umí vaše vaření skutečně zefektivnit. Ale pozor - používání nádobí Zwilling může být návykové.

VÁŠEŇ PRO DOKONALOST A DETAIL OD ROKU 1731

Logo společnosti - bílý symbol na červeném pozadí, je po celém světě známou značkou prvotřídní kvality a dobrého vkusu. Všechny produkty značky ZWILLING respektují potřeby uživatelů a usnaďnují jim život již více jak 280 let!  ZWILLING je nejstarší evropskou registrovanou ochrannou známkou. Již od roku 1731 jsou jeho dominantním artiklem nože - ostatně, společnost sídlí v mecce evropské nožířské tradice - v německém městě Solingen.

Know-how ZWILLING je nepřekonatelné:

  • k výrobě je používaná ocel vlastní receptury, která optimálně splňuje požadavky na tvrdost i pružnost čepele, trvalost ostří a vysokou odolnost vůči korozi
  • ocel je kalena patentovanou technologií pro posílení tvrdosti a antikorozních vlastností: FRIODUR
  • design rukojeti a záštity pro zajištění komfortu a pohodlí
  • čepele jsou ručně dobrušovány a hlazeny pro dosažení dokonale hladkého povrchu