Zwilling Pro Santoku s vlnkami 14 cm

 
 
  • 1 z 6

Nůž Sankoku s vlnkami modelové řady Zwilling Pro s délkou čepele 14 cm, je výborným pomocníkem při přípravě asijské kuchyně. Široká čepel a dokonalé ostří si poradí s krájením masa, ryb i zeleniny, sekáním i drcením.  Vybroušené vlnky na čepeli zabraňují ulpívání krájené suroviny na noži. Za pomoci metod  Friodur® a Sigmaforge® se nůž stává vysoce kvalitním.

Dostupnost Momentálně nedostupné
2 770 Kč
Kód produktu 38408-141
Značka Zwilling
Kategorie Japonské a čínské nože (Santoku, tanto, gyutoh, sujihiki, nakiri, yanagiba
 

Podobné produkty

  • 023a313553b17054128c4d10ccd0257e Novinka SDV-624689
    FORGED VG10 - nůž Santoku 14 cm
    Skladem u dodavatele
    Santoku nůž Forged VG10 s délkou čepele 14 cm na sekání masa, ryb, zeleniny, hub či bylinek.Špička mezi noži, extra odolné a ideálně...

    2 474 Kč
  • 1200x1104 Novinka SDV-620155
    FORGED Brute - nůž Santoku 18 cm
    Skladem u dodavatele
    Santoku nůž Forged Brute s délkou čepele 18 cm na sekání masa, ryb, zeleniny, hub či bylinek. Řemeslný design, neleštěná rukojeť, detaily...

    1 856 Kč
  • 5088 intense nuz santoku 14 cm Novinka SDV-625334
    FORGED Intense - nůž Santoku 14 cm
    Skladem u dodavatele
    Santoku nůž Forged Intense s délkou čepele 14 cm na sekání masa, ryb, zeleniny, hub či bylinek. Jemný a decentní design, jedinečný vzor...

    1 554 Kč

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

ZWILLING J.A. Henckels
Německé město Solingen je už bezmála třista let synonymem prémiového nožířství, které nese jméno Zwilling J.A.Henckels. Kované nože ze speciální oceli, jejíž složení je přísně chráněným průmyslovým tajemstvím, zaručuje dokonalé vyvážení tvrdosti (čím tvrdší, tím je nůž ostřejší, ale současně náročnější na údržbu – snáze se tupí), pružnosti (příliš tvrdý nůž je náchylnější k mechanickému poškození, s příliš pružným se hůře krájí) a samozřejmě odolnosti vůči korozi.

Přidejte k tomu speciální technologie kování z jednoho kusu oceli Sigmaforge® a tvrzení oceli mrazem Firodur® a dostanete nože, které zůstanou dlouho ostré, netupí se, nelámou a výborně odolávají korozi. Ergonomická střenka je z odolných syntetických materiálů a její tvar zaručuje pohodlné a hlavně bezpečné krájení.

Zwilling J.A.Henckels nabízí několik produktových řad, mezi nimiž můžete vybrat podle designu, tvaru čepeli nebo prostě podle toho, jak vám padanou do ruky. Nebo byste raději měli ve své kuchyni nožířský klenot? Sáhněte po řadě „Twin 1731“ z té nejodolnější oceli, která díky svým vlastnostem mimo jiné slouží v ložiscích raketoplánů.

Máte raději nerez nebo preferujete nepřilnavý povrch? U nádobí Zwilling najdete všechno. Řady z nejkvalitnější nerezové oceli 18/10 nepostrádají sendvičové dno pro vynikající vedení i uchování tepla a jsou ještě dál. Mnohem dál. Osvědčenou kombinaci hygienicky dokonalé oceli a špičkových termoakumulačních vlastností hliníku nechávají rozehrát v nejmodernějších materiálech, které se neomezují jen na dno, ale na celou plochu nádoby. Takový sendvič pak má tři nebo pět vrstev pracujících v dokonalé symbióze, která umí vaše vaření skutečně zefektivnit. Ale pozor - používání nádobí Zwilling může být návykové.

VÁŠEŇ PRO DOKONALOST A DETAIL OD ROKU 1731

Logo společnosti - bílý symbol na červeném pozadí, je po celém světě známou značkou prvotřídní kvality a dobrého vkusu. Všechny produkty značky ZWILLING respektují potřeby uživatelů a usnaďnují jim život již více jak 280 let!  ZWILLING je nejstarší evropskou registrovanou ochrannou známkou. Již od roku 1731 jsou jeho dominantním artiklem nože - ostatně, společnost sídlí v mecce evropské nožířské tradice - v německém městě Solingen.

Know-how ZWILLING je nepřekonatelné:

  • k výrobě je používaná ocel vlastní receptury, která optimálně splňuje požadavky na tvrdost i pružnost čepele, trvalost ostří a vysokou odolnost vůči korozi
  • ocel je kalena patentovanou technologií pro posílení tvrdosti a antikorozních vlastností: FRIODUR
  • design rukojeti a záštity pro zajištění komfortu a pohodlí
  • čepele jsou ručně dobrušovány a hlazeny pro dosažení dokonale hladkého povrchu