Wüsthof CLASSIC Nůž kuchařský 20cm GP

 
 

Vsestranny nastroj do kuchyne: nejdulezitejsi kus zakladniho vybaveni pro kazdeho hobby i profesionalniho kuchare, kucharsky nuz je vhodny pro vetsinu ukolu v kuchyni, pro nejruznejsi techniky kraj

Dostupnost Skladem u dodavatele
Můžeme doručit do
13.10.2023
3 159 Kč    
Kód produktu 1040200120
Značka Wüsthof
Kategorie Wüsthof Classic
 

S kuchařským nožem můžete krájet maso, ovoce, zeleninu i bylinky či mělnit česnek. Široká čepel umožňuje rychlý přesun nakrájených surovin do hrnce.

 

ČEPEL

  • Materiál: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15)
  • Tvrdost: 58 Rockwell
  • PEtec (Precision Edge Technology)
  • Manuální finální leštění
  • Brusný úhel: 28°

 

RUKOJEŤ

  • Materiál: POM (syntetika)
  • Tři nýty: nerez ocel
  • Barva: změně barvy odolná bílá

 

VLASTNOSTI

  • Přirozené vyvážení díky hlavě a plně kované rukojeti
  • Plná ochrana prstů zajišťuje bezpečnější práci
  • Kované z jednoho kusu nerezové oceli WÜSTHOF
  • Kované v Solingenu, Německo

 

PARAMETRY:

Délka čepele: 20 cm

Výška čepele: 4,7 cm

Délka rukojeti: 13,7 cm

Celková délka: 33,7 cm

Váha: 268 g

Tvrdost: 58 HRC

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Wüsthof
Wüsthof Dreizack Solingen je jednou z největších nožařských firem na světě, založena roku 1814. Solingen je německé město, jež je sídlem mnoha removaných nožířství, kterým dominuje právě firma Wüsthof. 

Když zvolíte nůž Wüsthof, můžete očekávat něco opravdu speciálního. Vše začíná pečlivě zvoleným materiálem. Pro výrobu nožů Wüsthof je používán speciální typ oceli -–chrom-molybden-vanadiové. To poskytuje základ pro nejdůležitější prvek mající extrémně vysoký počáteční řezný výkon díky technologii broušení PEtec, zachovávají si svou ostrost po dlouhou dobu, jsou obzvláště odolné vůči korozi a jsou velmi snadno brousitelné. Origiální nožířské výrobky Wüsthof jsou vyráběny podle nejvyšších standartů kvality.

Nože Wüsthof jsou řazeny do několika produktový řad. Ty se od sebe liší například způsoben výroby (kované a nekované), designem, nebo použitým materiálem rukojeti.