Wüsthof Classic Chai Dao japonský 14 cm

 
 

Nový vzhled čínské čepele: Kvalita WÜSTHOF pro Chai Dao. Mírné zakřivení čepele činí Chai Dao ideálním pro řezání, krájení a krájení na kostky. Dokonalé vyvážení nože spolu s inovativním designem čepele a rukojeti Vám umožní pohodlnou práci a snadné krájení všech potravin. Dutý výbrus na čepeli vytváří kapsy vzduchu, který brání extra tenkým nebo měkkým plátkům v přilepení na ostří nože. Krájení zeleniny či bylinek na tenké plátky a nudličky v asijské kuchyni, stejně jako sekání cibule a porcování masa i drůbeže ve středoevropské kuchyni, tak není pro tento nůž žádný problém. Sekání kostí je jediná věc, na kterou by měl být použit klasický sekáček. Kovaný z jednoho kusu speciálně tvrzené vysokouhlíkové oceli pro vynikající pevnost. Trojitě nýtovaná, plně kovaná rukojeť je vyrobená ze speciálního syntetického materiálu. Dlouhodobá extrémní ostrost díky PEtec - nejmodernější technologii broušení. Jakmile kuchařský nůž Chai Dao uchopíte do ruky, stane se z něj pravděpodobně Váš nejpoužívanější nástroj.

Dostupnost Momentálně nedostupné
1 799 Kč
Kód produktu 1060135514
Značka Wüsthof
Kategorie POSLEDNÍ KUSY
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Wüsthof
Wüsthof Dreizack Solingen je jednou z největších nožařských firem na světě, založena roku 1814. Solingen je německé město, jež je sídlem mnoha removaných nožířství, kterým dominuje právě firma Wüsthof. 

Když zvolíte nůž Wüsthof, můžete očekávat něco opravdu speciálního. Vše začíná pečlivě zvoleným materiálem. Pro výrobu nožů Wüsthof je používán speciální typ oceli -–chrom-molybden-vanadiové. To poskytuje základ pro nejdůležitější prvek mající extrémně vysoký počáteční řezný výkon díky technologii broušení PEtec, zachovávají si svou ostrost po dlouhou dobu, jsou obzvláště odolné vůči korozi a jsou velmi snadno brousitelné. Origiální nožířské výrobky Wüsthof jsou vyráběny podle nejvyšších standartů kvality.

Nože Wüsthof jsou řazeny do několika produktový řad. Ty se od sebe liší například způsoben výroby (kované a nekované), designem, nebo použitým materiálem rukojeti.