Kuchařský nůž kovaný Premier Plus v délce 21 cm

 
Tip
 
  • 1 z 5

Srdcem každé nejen profesionální kuchyně je kuchařský nůž se stabilní čepelí. Je to nejdůležitější kuchyňské náčiní pro každou příležitost: krájení zeleniny, masa nebo ryb. Tvar čepele usnadňuje houpavé řezy a je proto ideální i na zpracování cibule nebo bylinek.

S nejvyšší kvalitou řemeslného zpracování a s vášní pro detail jsou rukojeti nožů z řady Premier Plus ještě více zaoblené a tím pohodlněji sedí v ruce.

Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do
29.8.2022
Cena 2 225 Kč bez DPH
2 692 Kč    
Kód produktu 8144721
Značka F. DICK
Kategorie Kuchařské nože
 

Tradice a kvalita. Vše co potřebujete pro kreativitu v kuchyni. Nože z této série jsou ukovány zjednoho kusu oceli, perfektně vyváženéergonomicky tvarované. Dokonalá rukojeť v objemu i tvaru s optickým nýtováním, rukojeť s čepelí je díky speciálnímu výrobnímu procesu spojena bezespárově. Pro tuto sérii byla speciálně vyvinuta vysocelegovaná ocel s vyrovnanou směsicí materiálů . Dlouhá trvanlivost ostří díky vysokému obsahu uhlíku, chromu pro odolnost vůči opotřebení a molybdenu pro odolnost vůči koroziOstrost je nedílnou součástí výroby těchto nožů. Každý nůž byl ručně nabroušen, obtažen a vyleštěn.

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Friedr. Dick
Rodinná firma Friedr. Dick vyrábí nože již od roku 1778. Spojením německé preciznosti, tradičních výrobních postupů a nejmodernějších technologií vznikají vysoce kvalitní nože pro každý účel a řez v několika produktových řadách.

Nejoblíbenější a nejširší řada je Premier Plus. S touto řadou můžete růst od vyučení po letitou praxi šéfkuchaře. Velmi zajímavá je také řada Red Spirit.Firma Friedr. Dick se sídlem v Deizisau je v mezinárodní konkurenci již několik staletí známá jako úspěšný švábský výrobce precizních nástrojů. Nože, pilníky, speciální nástroje a brusky se zde vyrábí již přes 225 let v té nejvyšší kvalitě. Světového věhlasu dosáhl tento výrobce díky jejich dlouhé životnosti spolehlivosti. Všechny výrobky se vyznačují klasickým designem, zohledňujícím funkčnost a vysokou kvalitu.

Ve firmě se nepřetržitě pracuje na dalším vývoji těchto výrobků, které vznikají spojením tradičních výrobních postupů a nejmodernějších technologií, při zachování té nejvyšší kvality. Poznatky od zákazníků a vlastní nápady zaměstnanců F. Dick se posléze odrážejí v tradičně vysoké kvalitě výrobku. 

V tradici klasických kovaných kuchařských nožů jsou série od firmy Friedr. Dick známy svou špičkovou kvalitou a dokonalým provedením. Jejich svět se točí kolem řezání a ostření. Nože Dick Vám nabídnou skutečný zážitek plynoucí z jejich perfektního a citlivého použití. Tyto nože se snadno vedou a zanechávají velice čistý řez.

Výrobní postup kovaného nože

Pro výrobu kovaného kuchařského nože je potřeba přibližně 45 různých výrobních kroků. Nože jsou ukovány z pevného kusu chrom molybdenové oceli, čepele jsou kaleny speciálním postupem na 56˚ Rockwellů. Nejdůležitější pracovní postupy jako je broušení a kalení, kontrola jakosti jakož i slitin oceli, určují vysokou kvalitu těchto nožů.

Nože značky F. Dick používá i světoznámá kuchařská TV hvězda Mario Kotaska.

f-dick-kuchynske-noze