Hodnocení obchodu

4,8 116 hodnocení
Přidat hodnocení
5
106x
4
6x
3
0x
2
2x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 29.12.2014
- nema kamenou pobocku kde by si clovek mohl zbozo prohlednout a vybrat osobne a ne jen pres internet

Avatar autora (Administrátor) 1.12.2020
Dobrý den, jsme si toho vědomi a proto pro Vás v brzké době otevřeme kamennou prodejnu, kde si budete moci naše zboží prohlédnout. Děkujeme za Váš názor Venclovská - Bavíměvařit.cz
Avatar autora | 29.12.2014
+ Rchlost dodání, způsob komunikace, kvalita zboží
- Žádné

Avatar autora | 22.12.2014
skvělá komunikace,rychlé doručení i přesto,že zboží nebylo momentálně skladem
Avatar autora | 18.12.2014
- Zboží co bylo uvedeno jako skladem nakonec nebylo ale ihned jsem dostal telefonicky informace kdy se naskladni

Avatar autora | 16.12.2014
+ Jen málo obchodů má tento druh zboží.
- Nenašel jsem slabiny.

Byl jsem spokojen.
Avatar autora | 6.12.2014
+ Rychlé dodání
+ Dobré ceny
- Nenašel jsem

Doporučuji
Avatar autora | 6.12.2014
+ CENOVÁ RELACE
+ DOSTUPNÁ ADRESA

DOPORUČUJI PRO ZAJÍMAVÉ CENY A RYCHLOU EXPEDICI
Avatar autora | 6.12.2014
+ Přehledný e-shop
+ Dobře popsané produkty

Kvalitně udělaný e-shop, všechny informace co jsem potřeboval jsem našel.
Avatar autora | 6.12.2014
+ Spolehlivý e-shop
- Nevím

Nůž jsem si mohl vyzvednout hned v den objednání.Tomu říkám servis, doporučuji
Avatar autora | 4.12.2014
+ Velmi příjemná komunikace, ochota, vstřícnost a flexibilita.
- Nevím o žádné

Obchod má ceny asi tak u nižšího středu ve srovnání s konkurencí, ale o nákupu mě přesvědčily pěkně www stránky s podrobným popisem zboží. Pokud bych měla nakupovat další zboží tohoto typu, určitě bych se s důvěrou obrátila na tento obchod.
Avatar autora | 2.12.2014
+ bezvadná komunikace
+ rychlost
+ cena
- o ničem nevím

Objednala jsem odpoledne a paní mi do hodiny volala, že ještě ten den odpoledne budu mít zboží připraveno - byla jsem naprosto v šoku, že to někde takhle dokonale funguje. Takže vřele doporučuji.
Avatar autora | 21.11.2014
+ Široký sortiment nožů F.DICK
+ Po dohodě jsem si nůž vyzvedl po pracovní době.

Koupil jsem nůž F. Dick 1905 kuchařský nůž 21 cm a je super. Dobře se drží a dobře se s ním pracuje.
Avatar autora | 21.11.2014
+ Mají zboží skladem
+ Pomohli mi s výběrem

Kamarád mi doporučil tento tyčový mixér (Bamix) a jsem maximálně spokojený. Mixuje rychle i větší kousky a dobře padne do ruky.
Avatar autora | 16.11.2014
+ Rychlé dodání
+ Přehledný shop

Naprosto skvělá sada na pečení chleba. Těsto vykyne do ohromné velikosti a chleba je krásně nadýchaný. Všichni v okolí mi závidí skvělý domácí chleba :)
Avatar autora | 16.11.2014
+ Velmi kvalitní pánev
+ Rychlé doručení
- Žádné

Doporučuji, ochotně mi pomohli s výběrem. Poprvé jsem objevil obchod, kde mají samé kvalitní věci.
Avatar autora | 10.11.2014
+ Rychlé dodání

Opravdu kvalitní keramika Maxwell & Williams.
Avatar autora | 5.11.2014
+ nabídka zajímavých produktů pro radost z vaření

Avatar autora | 5.11.2014
+ Rychlé dodání.
- nevím

Avatar autora | 3.11.2014
+ rychlost
- nic

doporučuji

Stránka 6 z 6 , položek celkem: 119

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.