Hodnocení obchodu

4,8 116 hodnocení
Přidat hodnocení
5
106x
4
6x
3
0x
2
2x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 26.6.2016
+ cena
- nemé

doporučuji
Avatar autora | 20.6.2016
+ Velmi mile mě překvapila rychlost dodání, objednávka ve čt a zboží tady bylo už v pátek. Perfektní komunikace obchodu, výborná domluva a velká spokojenost s jednáním.
- žádné jsem neshledala

Rozhodně doporučuji, naprosto perfektní chování a jednání. Jsem velmi spokojena a děkuji za úžasné zboží. Rychlost dodání na 1*
Avatar autora | 17.6.2016
+ Perfektně zabaleno a zajištěno proti poškození při přepravě

Avatar autora | 3.6.2016
+ Pěkné zboží
- Nevím

Dobré
Avatar autora | 3.6.2016
+ Super komunikace

Avatar autora | 6.5.2016
+ pěkné věci na výběr
- nemá

Vše ok
Avatar autora | 23.4.2016
+ slušnost
+ rychlost
+ ochota
- nezjistil jsem

Avatar autora | 11.4.2016
+ Skutečně rychlé vyřízení objednávky a rychlé doručení

Avatar autora | 28.2.2016
+ -
- - Nespolehlivost
- - Nekomunikují
- - Příšerné balení (objednaná menší pánev byla zabalena ve sto kilech bince a v krabici třikrát větší než samotný obsah).

Bohužel jsem v poznámce objednávky žádala o dodání bez faktury (faktura mi stačila mailem), uvedla jsem, že se jedná o dárek. Zboží nebylo zasláno na jméno, uvedené v dodací adrese, ale na jméno uvedené v adrese fakturační. Samozřejmě včetně faktury. K tomu, jak bylo zboží zabaleno, se raději ani nevyjadřuji. Problém se samotným zbožím nebo délkou dodání nemám, ale bohužel byl toto první a poslední nákup.
Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Vážená paní Veroniko, můžete nám prosím uvést konkrétní číslo objednávky, nebo Vaše celé jméno (adresu, telefon, e-mail...), abychom mohli posoudit pravdivost Vašeho sdělení? Díky! S pozdravem Tým BavíMěVařit.cz obchod@bavimevarit.cz
Avatar autora | 23.2.2016
+ Přehlednost
- Pouze drobné upozornění - Zboží mělo být podle obchodu dostupné až za 21 dnů. Obchod jej ale dodal obratem. Opačně by to byl samozřejmě problém, takže spokojenost, možná je ale na shopu někde malá chybka.

Avatar autora | 19.2.2016
+ Výborná komunikace, přijatelné ceny.
- nevím

Korektní jednání, rychlost dodání a dobré ceny.
Avatar autora | 11.2.2016
+ Skveky personalna vyborny servis smerem k zakaznikovi :) nadherny sortiment.
- Zadne

S obchodem jsem velice spokojena, naprosto bezkonkurencne skvely pristup k zakaznikum. Rychle jsem mela vzdy vse pripravene a komunikace ohledne stavu objednavky byla take super - rychla a dokonce mi i volali ze si muzu pro zbozi prijit :)
Avatar autora | 8.2.2016
+ Zboží je dostupné a ihned k vyzvednutí.

Avatar autora | 2.1.2016
+ Líbila se mi komunikace, moc se snažili o to, abych měl zboží do vánoc.
- Problém hodně internetových obchodů je, že mají uvedené, že je zboží skladem, tak zákazník to vnímá tak, že si to objedná a může jít rovnou vyzvednout. Jenže zboží je na nějakém centrálním skladu. Dobře, že tam je upozornění, že při vlastním odběru je třeba kontaktovat a díky tomu jsem se vyhnul zbytečné cestě. Lepší varianta by byla, kdyby kontaktoval přímo prodejce zákazníka a dohodly se kdy tam zboží bude.

Spokojen
Avatar autora | 30.12.2015
+ Pohodlnost nákupu přes net.
- Žádný

Vše OK
Avatar autora | 26.12.2015
+ Zboží skladem, cena, dobrá komunikace.
- Nevím.

Ochotný personál, dobrá komunikace, určitě zde budu ještě nakupovat.
Avatar autora | 25.12.2015
+ Zajímavé zboží, dobré ceny.
- Zatím o žádných nevím.

Spokojenost.
Avatar autora | 16.12.2015
+ Požádala jsem o informaci o datu dodání zboží s předstihem a tato mi byla skutečně poskytnuta. Pán byl navíc velice milý

fajn
Avatar autora | 14.12.2015
+ Perfektní komunikaci, vstřícnost a osobní přístup.
- žádné

Rozhodně doporučuji.
Avatar autora | 13.12.2015
+ Rychlé dodání

Mají v nabídce samé skvělé věcičky do kuchyně, doporučuji.

Stránka 4 z 6 , položek celkem: 119

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.