F. Dick Vidlička na maso kovaná s úzkým vpichem v délce 18 cm 18 cm, černá

 
 
  • 1 z 2
Cena od 1 625 Kč bez DPH
od 1 966 Kč
Značka F. DICK
Kategorie Vidličky na maso
Zvolte variantu
Kód produktu N-9100918 Velikost: 18 cm Skladem u dodavatele
Můžeme doručit do: 8.12.2021
1 966 Kč
1 625 Kč bez DPH
   
Kód produktu N-9100915 Velikost: 15 cm Skladem u dodavatele
Můžeme doručit do: 8.12.2021
2 277 Kč
1 882 Kč bez DPH
   
 
Vidlička pomáhá při fixaci kousku pečeně nebo například při krájení drůbeže a obracení masa. Vidličky jsou vyrobeny se třemi hranami na špičce. Vpich v mase je proto ve srovnání s dosavadními vidličkami o 50 % menší. Drahocenná šťáva tak z pečeně nemůže vytéct.
Barva Černá

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Friedr. Dick
Rodinná firma Friedr. Dick vyrábí nože již od roku 1778. Spojením německé preciznosti, tradičních výrobních postupů a nejmodernějších technologií vznikají vysoce kvalitní nože pro každý účel a řez v několika produktových řadách.

Nejoblíbenější a nejširší řada je Premier Plus. S touto řadou můžete růst od vyučení po letitou praxi šéfkuchaře. Velmi zajímavá je také řada Red Spirit.Firma Friedr. Dick se sídlem v Deizisau je v mezinárodní konkurenci již několik staletí známá jako úspěšný švábský výrobce precizních nástrojů. Nože, pilníky, speciální nástroje a brusky se zde vyrábí již přes 225 let v té nejvyšší kvalitě. Světového věhlasu dosáhl tento výrobce díky jejich dlouhé životnosti spolehlivosti. Všechny výrobky se vyznačují klasickým designem, zohledňujícím funkčnost a vysokou kvalitu.

Ve firmě se nepřetržitě pracuje na dalším vývoji těchto výrobků, které vznikají spojením tradičních výrobních postupů a nejmodernějších technologií, při zachování té nejvyšší kvality. Poznatky od zákazníků a vlastní nápady zaměstnanců F. Dick se posléze odrážejí v tradičně vysoké kvalitě výrobku. 

V tradici klasických kovaných kuchařských nožů jsou série od firmy Friedr. Dick známy svou špičkovou kvalitou a dokonalým provedením. Jejich svět se točí kolem řezání a ostření. Nože Dick Vám nabídnou skutečný zážitek plynoucí z jejich perfektního a citlivého použití. Tyto nože se snadno vedou a zanechávají velice čistý řez.

Výrobní postup kovaného nože

Pro výrobu kovaného kuchařského nože je potřeba přibližně 45 různých výrobních kroků. Nože jsou ukovány z pevného kusu chrom molybdenové oceli, čepele jsou kaleny speciálním postupem na 56˚ Rockwellů. Nejdůležitější pracovní postupy jako je broušení a kalení, kontrola jakosti jakož i slitin oceli, určují vysokou kvalitu těchto nožů.

Nože značky F. Dick používá i světoznámá kuchařská TV hvězda Mario Kotaska.

f-dick-kuchynske-noze

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.