F. Dick Pinzeta na rybí kosti 13 cm

 
 
  • 1 z 2
Dostupnost Skladem u dodavatele
Můžeme doručit do
8.12.2021
Cena 390 Kč bez DPH
472 Kč    
Kód produktu N-9015413
Značka F. DICK
Kategorie Kvalitní německé kované nože do kuchyně
 
Pinzetu na rybí kosti využijete při přípravě rybího masa. Tento příhodný nástroj doporučujeme na předpřípravu rybího masa. Plátek si vychutnáte bez obavy zaseknuté kosti v hrdle. Váš požitek z jídla bude ještě intenzivnější. Vhodné pro úpravu syrových i tepelně upravených ryb. Náš soukromý tip: Pinzetu lze využít v potravinářství např. i v lahvičkách s úzkým hrdlem, kdy s malou lžičkou nepořídíte nebo pro detailní úpravu pokrmů.
Typ Kuchařské nástroje
Použití Ryby, Nástroje

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Friedr. Dick
Rodinná firma Friedr. Dick vyrábí nože již od roku 1778. Spojením německé preciznosti, tradičních výrobních postupů a nejmodernějších technologií vznikají vysoce kvalitní nože pro každý účel a řez v několika produktových řadách.

Nejoblíbenější a nejširší řada je Premier Plus. S touto řadou můžete růst od vyučení po letitou praxi šéfkuchaře. Velmi zajímavá je také řada Red Spirit.Firma Friedr. Dick se sídlem v Deizisau je v mezinárodní konkurenci již několik staletí známá jako úspěšný švábský výrobce precizních nástrojů. Nože, pilníky, speciální nástroje a brusky se zde vyrábí již přes 225 let v té nejvyšší kvalitě. Světového věhlasu dosáhl tento výrobce díky jejich dlouhé životnosti spolehlivosti. Všechny výrobky se vyznačují klasickým designem, zohledňujícím funkčnost a vysokou kvalitu.

Ve firmě se nepřetržitě pracuje na dalším vývoji těchto výrobků, které vznikají spojením tradičních výrobních postupů a nejmodernějších technologií, při zachování té nejvyšší kvality. Poznatky od zákazníků a vlastní nápady zaměstnanců F. Dick se posléze odrážejí v tradičně vysoké kvalitě výrobku. 

V tradici klasických kovaných kuchařských nožů jsou série od firmy Friedr. Dick známy svou špičkovou kvalitou a dokonalým provedením. Jejich svět se točí kolem řezání a ostření. Nože Dick Vám nabídnou skutečný zážitek plynoucí z jejich perfektního a citlivého použití. Tyto nože se snadno vedou a zanechávají velice čistý řez.

Výrobní postup kovaného nože

Pro výrobu kovaného kuchařského nože je potřeba přibližně 45 různých výrobních kroků. Nože jsou ukovány z pevného kusu chrom molybdenové oceli, čepele jsou kaleny speciálním postupem na 56˚ Rockwellů. Nejdůležitější pracovní postupy jako je broušení a kalení, kontrola jakosti jakož i slitin oceli, určují vysokou kvalitu těchto nožů.

Nože značky F. Dick používá i světoznámá kuchařská TV hvězda Mario Kotaska.

f-dick-kuchynske-noze

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.