F. Dick Obtahovací brousek/brusný kámen se zrnitostí 360/1000

 
 
  • 1 z 3
Dostupnost Skladem u dodavatele
Můžeme doručit do
8.12.2021
Cena 1 218 Kč bez DPH
1 474 Kč    
Kód produktu N-7136000
Značka F. DICK
Kategorie Broušení
 
Obtahovací brousek s rozdílnou zrnitostí na každé straně. Součástí je protiskluzová gumová podložka. Optimální úhel ostření je 15°. Udržet tento úhel pomáhá protiskluzová podložka a vodítko pro snadné ostření. Vodítko se používá velice jednoduše, snadno se nasadí na hřbet nože. Velice tak usnadní práci s brusným kamenem a otevře tuto brusnou metodu i lidem, kteří se zatím kameni vyhýbali.
Typ Ocílky a broušení
Použití Ocílky a broušení

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Friedr. Dick
Rodinná firma Friedr. Dick vyrábí nože již od roku 1778. Spojením německé preciznosti, tradičních výrobních postupů a nejmodernějších technologií vznikají vysoce kvalitní nože pro každý účel a řez v několika produktových řadách.

Nejoblíbenější a nejširší řada je Premier Plus. S touto řadou můžete růst od vyučení po letitou praxi šéfkuchaře. Velmi zajímavá je také řada Red Spirit.Firma Friedr. Dick se sídlem v Deizisau je v mezinárodní konkurenci již několik staletí známá jako úspěšný švábský výrobce precizních nástrojů. Nože, pilníky, speciální nástroje a brusky se zde vyrábí již přes 225 let v té nejvyšší kvalitě. Světového věhlasu dosáhl tento výrobce díky jejich dlouhé životnosti spolehlivosti. Všechny výrobky se vyznačují klasickým designem, zohledňujícím funkčnost a vysokou kvalitu.

Ve firmě se nepřetržitě pracuje na dalším vývoji těchto výrobků, které vznikají spojením tradičních výrobních postupů a nejmodernějších technologií, při zachování té nejvyšší kvality. Poznatky od zákazníků a vlastní nápady zaměstnanců F. Dick se posléze odrážejí v tradičně vysoké kvalitě výrobku. 

V tradici klasických kovaných kuchařských nožů jsou série od firmy Friedr. Dick známy svou špičkovou kvalitou a dokonalým provedením. Jejich svět se točí kolem řezání a ostření. Nože Dick Vám nabídnou skutečný zážitek plynoucí z jejich perfektního a citlivého použití. Tyto nože se snadno vedou a zanechávají velice čistý řez.

Výrobní postup kovaného nože

Pro výrobu kovaného kuchařského nože je potřeba přibližně 45 různých výrobních kroků. Nože jsou ukovány z pevného kusu chrom molybdenové oceli, čepele jsou kaleny speciálním postupem na 56˚ Rockwellů. Nejdůležitější pracovní postupy jako je broušení a kalení, kontrola jakosti jakož i slitin oceli, určují vysokou kvalitu těchto nožů.

Nože značky F. Dick používá i světoznámá kuchařská TV hvězda Mario Kotaska.

f-dick-kuchynske-noze

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.