F. Dick Dřevěný blok/stojan na nože s kovaným příslušenstvím Premier Plus
Popis
Dřevěný blok na nože s kovaným příslušenstvím ze série Premier Plus. Sada obsahuje: Okrajovací nůž (8 1446 07) v délce 7 cm.Okrajovací nůž kovaný (8 1447 09) v délce 9 cm.Vykošťovací nůž (8 1445 13) v délce 13 cm. Dranžírovací nůž ( 8 1456 18) v délce 18 cm.Nůž na chléb kovaný ( 8 1039 21) v délce 21 cm.Kuchařský nůž ( 8 1447 21) v délce 21 cm. Vidličku na maso (9 1009 15) v délce 15 cm.Ocílku (7 6541 25) v délce 25 cm.Kuchyňské nůžky (9 0084 20) v délce 20 cm.Série | Premier Plus |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Friedr. Dick
Rodinná firma Friedr. Dick vyrábí nože již od roku 1778. Spojením německé preciznosti, tradičních výrobních postupů a nejmodernějších technologií vznikají vysoce kvalitní nože pro každý účel a řez v několika produktových řadách.
Nejoblíbenější a nejširší řada je Premier Plus. S touto řadou můžete růst od vyučení po letitou praxi šéfkuchaře. Velmi zajímavá je také řada Red Spirit.Firma Friedr. Dick se sídlem v Deizisau je v mezinárodní konkurenci již několik staletí známá jako úspěšný švábský výrobce precizních nástrojů. Nože, pilníky, speciální nástroje a brusky se zde vyrábí již přes 225 let v té nejvyšší kvalitě. Světového věhlasu dosáhl tento výrobce díky jejich dlouhé životnosti a spolehlivosti. Všechny výrobky se vyznačují klasickým designem, zohledňujícím funkčnost a vysokou kvalitu.
Ve firmě se nepřetržitě pracuje na dalším vývoji těchto výrobků, které vznikají spojením tradičních výrobních postupů a nejmodernějších technologií, při zachování té nejvyšší kvality. Poznatky od zákazníků a vlastní nápady zaměstnanců F. Dick se posléze odrážejí v tradičně vysoké kvalitě výrobku.
V tradici klasických kovaných kuchařských nožů jsou série od firmy Friedr. Dick známy svou špičkovou kvalitou a dokonalým provedením. Jejich svět se točí kolem řezání a ostření. Nože Dick Vám nabídnou skutečný zážitek plynoucí z jejich perfektního a citlivého použití. Tyto nože se snadno vedou a zanechávají velice čistý řez.
Výrobní postup kovaného nože
Pro výrobu kovaného kuchařského nože je potřeba přibližně 45 různých výrobních kroků. Nože jsou ukovány z pevného kusu chrom molybdenové oceli, čepele jsou kaleny speciálním postupem na 56˚ Rockwellů. Nejdůležitější pracovní postupy jako je broušení a kalení, kontrola jakosti jakož i slitin oceli, určují vysokou kvalitu těchto nožů.
Nože značky F. Dick používá i světoznámá kuchařská TV hvězda Mario Kotaska.