F. Dick 1905 vroubkovaný nůž na chléb 32 cm
Popis
Tento nůž na chléb je speciální nůž se zoubkovaným okrajem a ostrým hrotem. Je vhodný pro všechny tvrdé i měkké druhy chleba. Nůž je ideální na chléb, využití má však daleko více: Můžete ho použít také na ryby a na velkou drůbež, například na krůtí maso. Snadno s ním nakrájíte třeba i meloun. Čepel dlouhá 32 cm velmi rovnoměrně krájí plátky jedním řezemBarva | Černá |
Délka | 32 cm |
Typ | Nůž na pečivo, Nůž víceúčelový |
Použití | Zelenina a ovoce, Šunka, sýry a pečivo |
Série | 1905 - Exkluzivní série |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Friedr. Dick
Rodinná firma Friedr. Dick vyrábí nože již od roku 1778. Spojením německé preciznosti, tradičních výrobních postupů a nejmodernějších technologií vznikají vysoce kvalitní nože pro každý účel a řez v několika produktových řadách.
Nejoblíbenější a nejširší řada je Premier Plus. S touto řadou můžete růst od vyučení po letitou praxi šéfkuchaře. Velmi zajímavá je také řada Red Spirit.Firma Friedr. Dick se sídlem v Deizisau je v mezinárodní konkurenci již několik staletí známá jako úspěšný švábský výrobce precizních nástrojů. Nože, pilníky, speciální nástroje a brusky se zde vyrábí již přes 225 let v té nejvyšší kvalitě. Světového věhlasu dosáhl tento výrobce díky jejich dlouhé životnosti a spolehlivosti. Všechny výrobky se vyznačují klasickým designem, zohledňujícím funkčnost a vysokou kvalitu.
Ve firmě se nepřetržitě pracuje na dalším vývoji těchto výrobků, které vznikají spojením tradičních výrobních postupů a nejmodernějších technologií, při zachování té nejvyšší kvality. Poznatky od zákazníků a vlastní nápady zaměstnanců F. Dick se posléze odrážejí v tradičně vysoké kvalitě výrobku.
V tradici klasických kovaných kuchařských nožů jsou série od firmy Friedr. Dick známy svou špičkovou kvalitou a dokonalým provedením. Jejich svět se točí kolem řezání a ostření. Nože Dick Vám nabídnou skutečný zážitek plynoucí z jejich perfektního a citlivého použití. Tyto nože se snadno vedou a zanechávají velice čistý řez.
Výrobní postup kovaného nože
Pro výrobu kovaného kuchařského nože je potřeba přibližně 45 různých výrobních kroků. Nože jsou ukovány z pevného kusu chrom molybdenové oceli, čepele jsou kaleny speciálním postupem na 56˚ Rockwellů. Nejdůležitější pracovní postupy jako je broušení a kalení, kontrola jakosti jakož i slitin oceli, určují vysokou kvalitu těchto nožů.
Nože značky F. Dick používá i světoznámá kuchařská TV hvězda Mario Kotaska.