Značky a řady nožů
Filtr produktů od konkrétního výrobce.

Praktické informace
Baví Mě Vařit - nový eshop21.09.2018
Rádi bychom Vás informovali, že KovaneNoze.CZ se staly součástí eshopu se značkovým kuchyňským vybavením - www.bav...
Používáte správné nože? – Část 4 - Bylinky10.02.2016
Používáte správný nůž? - Část 4. Bylinky: krájení , sekání Bylinky jsou úžasné - nejen, že jsou zdra...
Používáte správné nože? – Část 3 - Ryby07.12.2015
Používáte správné nože? – Část 3. ryby: KRÁJENÍ, FILETOVÁNÍ V první dvou dílech jsem se zaměři...
Používáte správné nože? – Část 227.08.2015
Velké kusy: krájení a porcování   V prvním díle našeho seriálu jsme se zaměřili na použit...
Popis kuchařského nože14.07.2015
KUCHAŘSKÝ NŮŽ Při vaření a přípravě jídla je kuchařský nůž Vaším častým a důležitým pomocníke...
Používáte správné nože? – Část 111.07.2015
  Malé kusy: Okrajování, čištění, ořezávání Často se nás zákazníci ptají, proč nabízíme ...
Kuchařské nože Solingen,07.08.2013
Základní charakteristika profesionálních kuchařských nožů Solingen Pro mnoho kuchařů a milovníků gastronomie ...
Tašky a mapy na nože10.07.2013
Uložení nožů je vždy jednou z hlavních otázek údržby těchto nenahraditelných kuchyňských pomocníků. Variant je...
Stojany a lišty na nože10.07.2013
Pro uložení není rozhodně ideální tradiční způsob „všechny nože pohromadě v jednom šuplíku“, díky kterému...
Sady nožů podrobně10.07.2013
Jeden nůž, ať je sebelepší, nemůže pokrýt veškeré potřeby kuchaře laika a už vůbec ne profesionála. Při pří...
Brousek na nože, Wüsthof CLASSIC IKON, dvojitý

Brousek na nože, Wüsthof CLASSIC IKON, dvojitý

818 Kč819 Kč
Bez daně: 677 Kč
Výrobce: Wüsthof CLASSIC IKON
Model: 4348
Dostupnost: 2-3 týdny
Množství:
Brousek na nože Wüsthof Classic Ikon, dvojitý
 
Bezpečné a snadné použití. Tento dvoustupňový brousek na nože nevyžaduje nic víc, než pár jednoduchých úkonů, aby byly nože opět ostré. Může být použit i pro zoubkovaný a vroubkovaný okraj (pouze jemná fáze).
 
  • Inovativní brousek vhodný pro praváky i leváky
  • Dvě úrovně broušení - standardní a jemná
  • Standardní fáze se doporučuje na tupé nože
  • Jemná fáze je vhodná na dobroušení po prvním kroku, nebo na pravidelné broušení
  • Nože se zoubkovanou čepelí bruste pouze pomocí jemné úrovně
  • Snadná obsluha - vhodné i pro nezkušené 
Péče & Použití: Po použití brousek vždy očistěte. Čistěte vlhkým hadříkem nebo jemným kartáčkem a vytřete do sucha. Neopláchujte vodou.
Štítky
Zobrazení Mobilní / Desktop

Kované nože Solingen | KovaneNoze.cz, © 2018
Kvalitní německé kované nože najdete na eshopu: Kvalitní kované nože - Baví Mě Vařit CZ