Značky a řady nožů
Filtr produktů od konkrétního výrobce.

Praktické informace
Ocenění Wüsthof, Houseware Design Awards 201717.02.2017
Gratulujeme rodinné společnosti Wüsthof Dreizackwerk Solingen k vítězství!  Zlatá medaile na Housewar...
Používáte správné nože? – Část 4 - Bylinky10.02.2016
Používáte správný nůž? - Část 4. Bylinky: krájení , sekání Bylinky jsou úžasné - nejen, že jsou zdra...
Používáte správné nože? – Část 3 - Ryby07.12.2015
Používáte správné nože? – Část 3. ryby: KRÁJENÍ, FILETOVÁNÍ V první dvou dílech jsem se zaměři...
Používáte správné nože? – Část 227.08.2015
Velké kusy: krájení a porcování   V prvním díle našeho seriálu jsme se zaměřili na použit...
Popis kuchařského nože14.07.2015
KUCHAŘSKÝ NŮŽ Při vaření a přípravě jídla je kuchařský nůž Vaším častým a důležitým pomocníke...
Používáte správné nože? – Část 111.07.2015
  Malé kusy: Okrajování, čištění, ořezávání Často se nás zákazníci ptají, proč nabízíme ...
Kuchařské nože Solingen,07.08.2013
Základní charakteristika profesionálních kuchařských nožů Solingen Pro mnoho kuchařů a milovníků gastronomie ...
Original Wusthof30.07.2013
Výroba kovaného nože a jeho poznávací znaky: Předtím než si můžete koupit originální kovaný nůž Wüst...
Wüsthof Classic Ikon10.07.2013
Popis produktové řady kovaných nožů Wüsthof Classic Ikon a Classic Ikon Creme           &n...
Wüsthof Classic10.07.2013
Popis produktové řady kovaných nožů Wüsthof Classic Kovaný nůž Wüsthof Dreizack j...
Brousek na nože, Wüsthof CLASSIC IKON, dvojitý

Brousek na nože, Wüsthof CLASSIC IKON, dvojitý

818 Kč819 Kč
Bez daně: 677 Kč
Výrobce: Wüsthof CLASSIC IKON
Model: 4348
Dostupnost: 2-3 týdny
Množství:
Brousek na nože Wüsthof Classic Ikon, dvojitý
 
Bezpečné a snadné použití. Tento dvoustupňový brousek na nože nevyžaduje nic víc, než pár jednoduchých úkonů, aby byly nože opět ostré. Může být použit i pro zoubkovaný a vroubkovaný okraj (pouze jemná fáze).
 
  • Inovativní brousek vhodný pro praváky i leváky
  • Dvě úrovně broušení - standardní a jemná
  • Standardní fáze se doporučuje na tupé nože
  • Jemná fáze je vhodná na dobroušení po prvním kroku, nebo na pravidelné broušení
  • Nože se zoubkovanou čepelí bruste pouze pomocí jemné úrovně
  • Snadná obsluha - vhodné i pro nezkušené 
Péče & Použití: Po použití brousek vždy očistěte. Čistěte vlhkým hadříkem nebo jemným kartáčkem a vytřete do sucha. Neopláchujte vodou.
Štítky
Zobrazení Mobilní / Desktop

Kované nože Solingen | KovaneNoze.cz, © 2018
Technická správa obchodu: Salab