Značky a řady nožů
Filtr produktů od konkrétního výrobce.

Praktické informace
Ocenění Wüsthof, Houseware Design Awards 201717.02.2017
Gratulujeme rodinné společnosti Wüsthof Dreizackwerk Solingen k vítězství!  Zlatá medaile na Housewar...
Používáte správné nože? – Část 4 - Bylinky10.02.2016
Používáte správný nůž? - Část 4. Bylinky: krájení , sekání Bylinky jsou úžasné - nejen, že jsou zdra...
Používáte správné nože? – Část 3 - Ryby07.12.2015
Používáte správné nože? – Část 3. ryby: KRÁJENÍ, FILETOVÁNÍ V první dvou dílech jsem se zaměři...
Používáte správné nože? – Část 227.08.2015
Velké kusy: krájení a porcování   V prvním díle našeho seriálu jsme se zaměřili na použit...
Popis kuchařského nože14.07.2015
KUCHAŘSKÝ NŮŽ Při vaření a přípravě jídla je kuchařský nůž Vaším častým a důležitým pomocníke...
Používáte správné nože? – Část 111.07.2015
  Malé kusy: Okrajování, čištění, ořezávání Často se nás zákazníci ptají, proč nabízíme ...
Kuchařské nože Solingen,07.08.2013
Základní charakteristika profesionálních kuchařských nožů Solingen Pro mnoho kuchařů a milovníků gastronomie ...
Original Wusthof30.07.2013
Výroba kovaného nože a jeho poznávací znaky: Předtím než si můžete koupit originální kovaný nůž Wüst...
Wüsthof Classic Ikon10.07.2013
Popis produktové řady kovaných nožů Wüsthof Classic Ikon a Classic Ikon Creme           &n...
Wüsthof Classic10.07.2013
Popis produktové řady kovaných nožů Wüsthof Classic Kovaný nůž Wüsthof Dreizack j...
Brousek na nože Wüsthof

Brousek na nože Wüsthof

408 Kč
Bez daně: 337 Kč
Výrobce: Wüsthof ostatní produkty
Model: 4347
Dostupnost: Skladem
Množství:
Brousek na nože Wüsthof
 
Bezpečné a snadné použití. Tento dvoustupňový brousek na nože nevyžaduje nic víc, než pár jednoduchých úkonů, aby byly nože opět ostré.
Může být použit i pro zoubkovaný a vroubkovaný okraj (sklokeramicka - pouze jemná fáze).
Měkká rukojeť.
 
Dva kroky k nabroušení nožů:
 
1) Položte brusku na rovnou pracovní plochu. Držte brousek jednou rukou, jak je uvedeno, a rukojeť nůže druhou. Vložte čepel nože do slotu v  úhlu 90 °.
2) Vytvořtě mírný tlak na ostří nože při vytahování nože směrem k sobě.
3) Opakujte tuto akci vždy vytažením ostří od paty ke špičce (nikdy tam a zpět), a to buď prostřednictvím karbidového, nebo keramického vrubu.
Poznámka: První fáze - karbid (hrubé) zostřuje tupé hrany. Druhá etapa - keramika (jemný) poskytuje jemné ostří. 
 
Péče & Použití: Po použití brousek vždy očistěte. Čistěte vlhkým hadříkem nebo jemným kartáčkem a vytřete do sucha. Neopláchujte vodou.
Štítky
Zobrazení Mobilní / Desktop

Kované nože Solingen | KovaneNoze.cz, © 2018
Technická správa obchodu: Salab